PL: Curtea Constituțională a ajuns pe mâinile lui Dodon!

De astăzi, Curtea Constituțională a ajuns pe mâinile lui Dodon! De această părere sunt reprezentanții Partidului Liberal.

Într-un comunicat de presă al instituției se spune că "românofobul și statalistul Vladimir Țurcan, care este total departe de domeniul justiției, care nu este nici magistrat, a fost ales președintele CC. El este cel care în 1989, a propus ca în Legea privind funcționarea limbilor de stat să fie introdusă sintagma ”limbă moldovenească”, pentru că așa a considerat el că e corect din punct de vedere politic și diplomatic!!!"

Liberalii mai spun că Vladimir Țurcan, la 7 aprlie 2009, îi “sfătuia” pe tineri unde să pună drapele UE și al României, după care a condus o comisie de anchetă care a mușamalizat crimele de la 7 aprilie ale regimului Voronin.

"Este descalificant și degradant ca instituția ce garantează supremația Constituției să fie condusă de un fost comunist și deputat socialist, apropiat cercurilor rusești și care a deținut nenumărate funcții de conducere pe vremea URSS.", se mai spune în comunicatul de presă al liberalilor. 

 

Lasă un comentariu