Pittsburgh Penguins-Los Angeles Kings, scor 2:1

Embed:

Victoria lui Pittsburgh Penguins asupra lui Los Angeles Kings, 2-1, în timp suplimentar, a devenit cea de-a suta pentru antrenorul pinguinilor, Dan Bylsma, la timona unei echipe din NHL. Într-un alt meci Philadelphia Flyers a învins, tot cu 2-1, pe Carolina Hurricanes şi poate egala la puncte liderul Vancouver Canucks, dacă învinge în următorul meci. 

Antrenorul lui Pittsburgh Penguins Dan Bylsma a ajuns la victoria cu numărul 100 la timona unei echipe din Liga Profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă, după ce discipolii săi au învins în over-time pe Los Angeles Kings, cu 2-1.

Astfel, Bylsma a devenit al treilea antrenor din NHL, după Eddy Johnson şi Michel Terrien, care ating această performanţă în sezonul regular. Pentru a atinge cifra de 100 de victorii Bylsma a avut nevoie de mai puţine meciuri decât predecesorii săi - 163.

Pinguinii au deschis scorul foarte rapid. În minutul 7 a marcat Brett Sterling, dar adversarii au egalat pe final de primă repriză prin Jarret Stoll. În celelalte două reprize nu s-a mai înscris niciun gol şi abia în timpul suplimentar Jordan Staal a adus victoria gazdelor de pe Consol Energy Center. Reamintim că Pinguinii conduşi de Dan Bylsma au câştigat Cupa Stanley în 2009.

Într-o altă partidă Philadelphia Flyers a găzduit pe Wachovia Center formaţia Carolina Hurricanes, pe care a învins-o cu acelasi scor - 2-1. În acest meci nu s-a înscris nici un gol în primele două reprize. În primele secunde alre ultimei reprize gazdele au marcat prin Jeff Carter. Peste 10 minute Daniel Brier a dus scorul la 2-0 după un serviciu al lui Claude Jiroux, dar oaspeţii au repricat aproape imediat prin Timo Ruutu. Nu mai mult de atât, însă... şi Philadelphia s-a apropiat din nou la 2 puncte de liderul Vancouver Canucks, având şi un meci mai puţin jucat. 

Lasă un comentariu