Pittsburgh Penguins le-au prezentat suporterilor TROFEUL Cupei Stanley la hochei pe gheaţă

Embed:

Câștigători pentru al doilea an consecutiv ai Cupei Stanley la hochei pe gheață, jucătorii echipei Pittsburgh Penguins au prezentat suporterilor trofeul cucerit pentru a cincea oară.

Hocheiştii au defilat într-un autocar decapotabil, iar petrecerea a continuat în faţa a sute de mii de suporteri în Point State Park.

La marele eveniment au asistat 600 de mii de suporteri, asta chiar dacă oraşul Pittsburgh, fără suburbii, are doar 300 mii de locuitori.

"Aceşti băieţi sunt cei mai buni. Ei știu cum să câștige şi mereu găsesc modalitatea de a face acest lucru. Nu putem să nu fim mândri de ei. În numele echipei, dorim doar să vă mulțumim. Cred că avem suporteri deosebiţi.", a zis antrenorul Pittsburgh Penguins, Mike Sullivan.

Pittsburgh Penguins a câştigat Cupa Stanley la începutul acestei săptămâni, după ce a câștigat cu scorul general de 4-2 serfia finală contra clubului Nashville Predators.

"Pinguinii" au cucerit trofeul pentru al doilea an consecutiv și acest lucru se întâmplă a doua oară, după ce premiera s-a produs în anii 1991 și 1992. Pittsburgh Penguins a mai cucerit o dată Cupa Stanley în 2009.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu