PISTĂ NOUĂ ÎN CAZUL LUI DINCĂ. Contul de WhatsApp al Luizei a fost activ acum două zile

Embed:

O nouă pistă în investigarea cazului din Caracal. În noaptea de 14 spre 15 august, cineva a folosit contul de WhatsApp al Luizei Melencu, fata dispărută acum patru luni.

Acest lucru a fost sesizat de o colegă de-a tinerei, care a încercat s-o sune pe numărul ei, însă acesta era inactiv. Contactaţi de adevărul.ro, experţii în IT au precizat că fie cineva a deschis telefonul fetei, fie anchetatorii au clonat cartela SIM pentru a vedea conversaţiile pe care le-a avut. 

Cert este că un cont de WhatsApp nu poate fi spart, deoarece în aplicaţie poţi intra doar în baza numărului de telefon, fără a fi nevoie de nume şi parolă pentru autentificare. Anchetatorii nu au oferit detalii despre acest fapt, dar se ştie că până acum telefonul tinerei nu a fost găsit. În aceste circumstanţe, familia Luizei nu ştie ce să mai creadă. De patru luni ei plâng dispariţia fetei şi mai speră la un miracol.

"S-au făcut patru luni. Patru luni de când Luiza nu mai e. Ne uităm în zadar şi degeaba. Acest nenorocit nu a fost niciodată singur. Niciodată singur! A avut spatele asigurat."

De faptul că Dinca nu a acţionat de unul singur sunt convinse şi rudele Alexandrei Măceşanu. Mai nou, vecinii lui Gheorghe Dincă au transmis că în ziua dispariţiei fetei de 15 ani, au observat o maşină intrând în curtea suspectului, lucru care atunci nu li s-a părut suspect.

"O maşină neagră. Stăteam cu cineva, cu o vecină de vorbă aici, dar am crezut că sunt de acolo, de unde au cumpărat pământurile. Am văzut şi când a ieşit, seara, după-masă. Ascunde, a ascuns multe."

În acelaşi timp, în urma unor săpături de până la doi metri în ograda lui Dincă, au fost marcate 10 puncte suspecte.

În curând, urmează să fie anunţate şi rezultatele ADN ale osemintelor din sacii găsiţi în pădurea de lângă Caracal. Anterior, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, dar fără a le menţiona numele, ci doar perioadele în care ar fi comis crimele.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu