PIRES MIZEAZĂ PE FRANCEZI. Sabrosa îi vede pe Ronaldo și Messi principalii favoriţi la Balonul de Aur

Foștii mari mijlocași Robert Pires și Simao Sabrosa au păreri împărțite despre viitorul deţinător al Balonului de Aur. Ex-internaționalul francez Pires ar dori ca premiul să fie câștigat de unul din fotbaliștii reprezentativei "cocoșului galic".

"Acest premiu ar trebui să fie câștigat de un fotbalist francez. Nu știu cine va fi câștigătorul, dar avem jucători importanţi precum Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, N'Golo Kante, Raphael Varane. Concurența este mare, pentru că la acest trofeu mai pretind Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Luka Modric."

De partea cealaltă , portughezul Simao Sabrosa îi vede favoriţi la câștigarea prestigiosului trofeu pe compatriotul său Cristiano Ronaldo și pe argentinianul Lionel Messi.

"Cei mai buni fotbaliști sunt Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Acești fotbaliști nu au concurență în lupta pentru Balonul de Aur. Cred că Modric a făcut o figură frumoasă la Campionatul Mondial, însă Cristiano s-a descurcat mai bine. Nu înțeleg aceste reguli, Cristiano și Messi sunt cei mai buni."

A 63-a ediţie a Balonului de Aur, cel mai preţios premiu individual pentru un fotbalist, va avea loc la Paris pe 3 decembrie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu