Ping-Pong în Capitală. Cinci mașini dintr-o parcare, avariate după un accident grav. Cum s-a întâmplat totul

Embed:
Cinci șoferi din Capitală, care și-au lăsat automobilele în fața unui magazin, s-au pomenit cu ele avariate. Totul s-a întâmplat aseară, după ce un conducător auto s-a ciocnit cu o maşină care prestează servicii funerare. În urma impactului, ambii șoferi au pierdut controlul volanului și au ajuns într-o parcare unde au avariat cinci autoturisme.

Accidentul s-a produs pe strada Alecu Russo, în apropiere de intersecție cu strada Nicolae Dimo din sectorul Râșcani. Șoferul de la servicii funerare spune că de vină ar fi celălalt conducător auto, care circula cu viteză excesivă și l-a lovit din spate.

"Din deal venea o mașină Toyota, cu viteză foarte mare și m-a lovit în spate. Pe mine m-a întors aici și m-a aruncat în alte două mașini, iar domnul cu Toyota a lovit mai departe celelalte două mașini", a spus șoferul de la servicii funerare.

Celălalt șofer a refuzat să vorbească în fața camerei de luat vederi.

Printre cele cinci vehicule avariate este şi un taxi. Şoferul își aștepta pasagerul să iasă din magazin: "Am auzit zgomot de frâne, iar apoi am văzut cum mașina de la servicii funerare a avariat automobilele de lângă mine și mi-a lovit şi mie automobilul".

Tot aseară, un șofer a intrat cu maşina într-un panou publicitar. Accidentul s-a produs pe bulevardul Grigore Vieru.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu