PING PONG de replici între PREȘEDINTE și PREMIER. "Torpedele" lui Dodon continuă către Sandu

Embed:

Ping pong de replici între șeful statului și premier. Se pare că atmosfera din alinața KOZAK ACUM-PSRM nu este una chiar favorabilă și a început să scârție. Ieri, Maia Sandu a venit cu mai multe declaraţii dure în adresa lui Igor Dodon, după ce acesta a declarat că miniștrii din Guvernul Sandu nu îşi fac bine treaba şi ar trebui să fie înlocuiţi.

Astăzi, Dodon a scris că cheamă la calm pe cei care trăiesc încă în euforie și ar trebui să-și recunoască greșelile când sunt evidente.

"Cetăţenii cred că aşteaptă de la Preşedintele lor şi de la Primul ministru să se ocupe de problemele din ţară, nu să se atace în public.

Se impun însă câteva clarificări generale care să îi readucă la realitate pe cei care trăiesc încă în euforie şi nu reușesc să facă suficient de convingător diferenţa dintre a fi în opoziţie şi a fi la guvernare.

Chem la calm, conlucrare și la recunoașterea greșelilor când ele sunt evidente. Președintele este hotărât sa susțină in continuare aceasta majoritate parlamentara și acest guvern, implicându-se totodată activ pentru a aduce pe agenda parlamentului și guvernului subiectele ce țin de necesitățile oamenilor.

Însă nici nu văd sensul să menținem în funcție persoane care nu aduc rezultate și eficientă actualului guvern, de aceea dacă Președintele și PSRM vor considera că trebuie operate schimbări în componența Guvernului aceste vor avea loc", a scris Dodon.

PUBLIKA.MD amintește că ieri, Maia Sandu a declarat că premierul este cel care decide soarta Guvernului, iar părerile și "torpedele" lui Igor Dodon nu au nici o valoare și nu poate influența structura Cabinetului de miniștri.

CITEȘTE ȘI: Răspunsul Maiei Sandu la "torpedele" lui Igor Dodon

Totul s-a întâmplat după ce Igor Dodon a declarat în cadrul unei emisiuni că Guvernul Sandu nu a îndeplinit toate aşteptările cetăţenilor, iar miniştrii nu îşi fac bine treaba şi ar trebui să fie înlocuiţi. "Eu pot să-i critic aşa că ei nu se mai ridică de jos. Le dau vreo două torpede aşa cum ştiu eu şi se termină lucrul foarte repede.", a spus Dodon. 

CITEȘTE ȘI: Dodon despre Guvernul Sandu: Le dau vreo două torpede aşa cum ştiu eu şi se termină lucrul foarte repede

Lasă un comentariu