Pilotul Marco Simoncelli, comemorat pe circuitul de la Sepang

Embed:

Placa de bronz în memoria lui Marco Simoncelli a fost dezvelită mai devreme decât fusese anunţat iniţial de către organizatorii Marelui Premiu al Malaeziei la MotoGP. Piloţii şi alţi membri ai echipelor au ţinut un minut de reculegere pe circuitul de la Sepang, unde Marco Simoncelli a murit în urmă cu un an, într-un accident.

Piloţii şi conducătorii din MotoGP l-au comemorat pe italianul Marco Simoncelli pe circuitul de la Sepang din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei, acolo unde regretatul pilot italian a decedat acum un an în urma unui tragic accident. Şeful de la Honda, Fausto Gresini la care evolua Simoncelli a dezvelit placa de bronz în memoria pilotului italian.

Membrii echipelor participante în Motomondialul de viteză s-au adunat în faţa acestei plăci comemorative, în virajul 11 al circuitului, acolo unde tânărul a pierdut controlul asupra motocicletei şi au ţinut un minut de reculegere.

Italianul Marco Simoncelli a căzut în turul doi al Marelui Premiu al Malaeziei la MotoGP în 2011. Acesta a fost lovit de Valentino Rossi şi Colin Edwards, rămânând apoi nemişcat pe traseu. Mai târziu oficialii cursei au anunţat că Simoncelli a încetat să mai respire la spital.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu