Pilotul australian Daniel Ricciardo se arată dezamăgit de descalificarea sa la Mondialul de Formula 1

Embed:

Daniel Ricciardo a făcut primele declaraţii după ce a fost descalificat în Marele Premiu al Australiei, prima etapă a Mondialului de Formula 1. Acesta a fost exclus din Marele Premiu al Australiei, după ce echipa pentru care evoluează, Red Bull Racing, a încălcat regulamentul de folosire a combustibilului.

Pilotul australian a rămas dezamăgit de decizia Federaţiei Internaţionale de Automobilism. "Nu sunt fericit, dar acesta e sportul şi această situaţie este o parte din el", a spus Daniel Ricciardo.  

Oficialii echipei Red Bull Racing au anunţat imediat că vor contesta decizia luată de Federaţia Internaţională de Automobilism.

Marele Premiu al Australiei a fost câştigat de Nico Rosberg, iar Daniel Ricciardo a ocupat locul doi. După descalificare pe poziţia secundă s-a clasat danezul Kevin Magnussen, iar Jenson Button a ocupat locul trei.

Cursa a fost marcată şi de abandonurile campionului mondial, Sebastian Vettel, dar şi a britanicului Lewis Hamilton. Ultimul s-a retras după doar patru tururi, iar germanul a abandonat după cinci tururi, ambii din cauza problemelor la motor.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 este programată pe 30 martie, la Sepang, unde se va desfăşura Marele Premiu al Malaeziei

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu