Piloţii de Formula 1 s-au apucat de fotbal. Vettel şi Raikkonen au fost coechipieri într-un meci caritabil

Embed:

Piloţii de Formula 1 şi-au lăsat pentru o zi monoposturile şi s-au apucat de fotbal. Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen au fost coechipieri într-un meci caritabil jucat la Torino. Echipa acestora a avut drept adversar pe Nazionale Italiana Cantanti, echipa cântăreților italieni, printre care şi veteranul Eros Ramazzotti.

Pilotul scuderiei Ferrrari, finlandezul Kimi Raikkonen, a făcut furori în partida jucată pe Juventus Stadium, reuşind un hat-trick de toată frumusețea.

Printre marcatori s-au numărat şi Pavel Nedved, fost jucător la Juventus şi câştigător al Balonului de Aur în 2003.

Antrenorul lui Juventus, Massimilano Allegri, a evoluat un sfert de oră în această partidă, într-o echipă cu Vettel, Raikkonen, dar şi cu preşedintele FIFA, Gianni Infantino. Tehnicianul lui Juve a avut însă ghinion, el a suferit o întindere şi nu a putut continua.

Allegri și al său Juventus se pregătesc în aceste zile pentru finala Ligii Campionilor cu Real Madrid. Meciul este programat pentru 3 iunie și va putea fi urmărit în transmisiune directă la Prime.

Partida caritabilă s-a încheiat la egalitate, scor 5-5, şi a fost urmărită din tribune de 41 mii de spectatori. Banii adunaţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi unei fundaţii de caritate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu