Piese auto, fără acte de proveniență, reținute de poliția de frontieră. Trei moldoveni, implicați

Trei cetățeni moldoveni sunt documentați pentru transportarea, fără acte de proveniență, a unui lot de piese auto noi și uzate. Autoturismele, încărcate cu bunuri, au fost depistate la sfârșitul săptămânii trecute de către echipele mobile ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

În timpul desfășurării verificărilor în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni, conform dispoziției de serviciu, membrii echipelor mobile au observat cum de-a lungul liniei de frontieră se deplasau un Audi și un Volvo, ambele cu numere de înmatriculare moldovenești. Pentru verificarea legalității aflării acestora în zona de frontieră s-a luat decizia opririi în trafic, mai exact pe direcția localităților Dancu-Rîsești. La fața locului au fost legitimați trei cetățeni ai Republicii Moldova, șoferii și un pasager, cu vârste cuprinse între 34 și 38 de ani. Ca urmare a verificării mașinilor, polițiștii de frontieră au depistat 180 de piese auto, noi și uzate, pentru care bărbații nu au putut prezenta acte de proveniență. Din cercetările ulterioare s-a constatat că bunurile au fost introduse ilegal prin punctul de trecere Leușeni, fiind confirmată intrarea în țară a ambelor autoturisme.

Lotul de marfă a fost reținut la sediul SPF Leușeni, până la elucidarea circumstanțelor pe caz și luarea măsurilor legale ce se impun.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu