Pierdut pe străzile Chişinăului. Un copil de circa doi ani, găsit în timp ce se plimba de unul singur în cartierul Telecentru

Embed:

Pierdut pe străzile Chişinăului. Un copil de circa doi ani a fost găsit în timp ce se plimba de unul singur pe strada Dokuceaev din cartierul Telecentru al Capitalei. Oamenii legii au fost sesizaţi de angajatele unui salon de frumuseţe, care au postat şi un mesaj pe Facebook, în speranţa de a-i găsi părinţii.

"Peste drum este un magazin "Bucuria" şi o doamnă a intrat să ne întrebe dacă cineva din clientele noastre a pierdut un băieţel. Şi eu am mers cu ea, pentru că acolo nu avea unde să îl ţină şi l-am luat pe copil la frizerie. După aceea am sunat la poliţie", a povestit administratorul, Oxana Vasilieva.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Direcţiei de Poliţie Chişinău. După aproximativ o oră de căutări, mama micuţului a fost identificată.

"Vedem că aleargă mama, o femeie tânără, plânge, panicată şi slavă Domnului că totul s-a terminat aşa. Copilul nu plângea şi nici nu ştiam în ce limbă să vorbim cu el, el nu a spus nimic. Dar a fost cuminte, s-a jucat lângă mine", a spus administratorul, Oxana Vasilieva.

Femeia le-a spus oamenilor legii că era împreună cu băiatul său în curtea blocului, iar în timp ce discuta cu o vecină, copilul a dispărut.

Poliţiştii urmează să elucideze toate circumstanţele, pentru a stabili dacă mama băiețelului va fi sau nu amendată.

Lasă un comentariu