Picnicurile, chilipirul comercianților. Vânzările de carne şi produse din carne sunt cu 15% mai mari decât anterior

Embed:

Sezonul picnicurilor le aduce venituri mai mari comercianţilor. Vânzătorii de la Piaţa Centrală spun că, în această perioadă, solicitările de carne şi produse din carne sunt cu 15 la sută mai mari decât anterior.

Astfel, pe zi, la o tarabă se vinde până la 100 de kilograme de ceafă de porc. Şi comercianţii de mangaluri spun că le merge mai bine. 

În această perioadă, la mare căutare este ceafa de porc. Vânzătorii au profitat de poftele culinare ale clienţilor şi au ridicat preţurile.

"Vânzările sunt foarte bune, merge bine. Au crescut cu zece procente nu mai mult. Preţurile 85, 80 depinde şi de carne, omul ce doreşte", a spus vânzătorul.

La piaţă poate fi găsită şi carne gata marinată. Moldovenii susţin însă că preferă singuri să o pregătească.

"Oleacă da, s-a încălzit, băieţii ies la frigărui. Ceafa se vinde bine, şoldul, costiţa cu bitoc", a comunicat vânzătoarea

"Probabil se cumpără şi carne marinată, dar oamenii iubesc să vadă ceea ce cumpără şi ei singuri o marinează", a afirmat vânzătoarea.

Cumpărătorii fac cozi la tarabe, chiar dacă produsele li se par scumpe.

Şi pentru că o frigăruie bună se găteşte la grătar cu lemne şi cărbuni, au crescut vânzările şi la aceste produse.

"Sigur, acum când sunt picnicurile, vânzările merg mai bine. Cel mai mult se cumpără astea mici, de trei sute de lei", a comunicat vânzătoarea.

Preţul unui grătar variază între 300 şi 500 de lei.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu