Piața Marii Adunări Naționale, MOTIV de ceartă între PL și Platforma Civică DA

Embed:

Luptă între Partidul Liberal și Platforma Civică "Demnitate și Adevăr" pentru Piața Marii Adunări Naționale. Omul de afaceri Viorel Ţopa îi acuză pe liberali că vor să împiedice desfășurarea mitingului, pe care platforma DA urmează să-l organizeze duminică, 7 iunie.

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, Viorel Ţopa scrie că reprezentanţii PL au solicitat dislocarea mai multor camioane în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a compromite protestul.

Un alt membru al platformei "DA", avocatul Andrei Năstase, consideră şi el că se încearcă blocarea protestelor. Năstase a scris că cei care cred că pot încărca demnitatea şi adevărul în camioane pentru a le transporta la urnele de vot se înşeală.

În replică, liderul PL, Mihai Ghimpu, a scris, tot pe o reţea de socializare, că reacţia lui Viorel Ţopa demonstrează că anume el, împreună cu Victor Ţopa, ar sta în spatele Platformei Civice "Demnitate și Adevăr".

Mai mult, Ghimpu susţine că liberalii au solicitat încă în anul 2012 autorizație pentru desfășurarea întrunirilor cu alegătorii în fiecare sâmbătă și duminică, în perioada 3 mai - 3 iulie 2015.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu