Piaţa Centrală din Capitală are un NOU director. Cine a preluat funcţia

Embed:

Piaţa Centrală din Capitală are un nou director. Este vorba despre Viorel Braga, care vine din mediul de afaceri. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul interimar, Ruslan Codreanu, după ce fostul şef al pieţei a fost demis săptămâna trecută. 

"Vom veni cu propuneri directe a îmbunătățirilor şi a schimbărilor în Piaţa Centrală ca toate produsele noastre autohtone să fie valorificate un pic altfel. Vom munci mult asupra diferitor probleme care sunt puse în faţa noastră. Eu nu am venit la Piaţa Centrală să plec cu o reputaţie pătată, ruşinoasă. Scopul meu nu este să rămân în istorie ca un om nedemn", a spus Viorel Braga, şeful Pieţei Centrale.

Fostul director al Pieţei Centrale,  Lilia Buştiuc a fost demisă după ce anterior, zeci de comercianţi s-au plâns că aceasta ar refuza să le prelungească contractele de arendă a tarabelor. Mai mult, oamenii au scris o petiţie în care s-au plâns autorităţilor că administraţia ar percepe taxe ilegale. Săptămâna trecută, Liliana Buştiuc a declarat că fost demisă deoarece a devenit o persoană incomodă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu