Philadelphia Seventy Sixers, neînvinşi în NBA. Gruparea din Pennsylvania a câştigat partida în deplasare cu Atlanta Hawks

Embed:

Philadelphia Seventy Sixers este singură echipă neînvinsă din Conferinţa de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet. Gruparea din statul Pennsylvania a învins în deplasare cu 105-103 pe Atlanta Hawks şi a înregistrat al treilea succes consecutiv în actuala stagiune. Finalul a fost unul incendiar.  

Jucătorul gazdelor John Collins a egalat cu 7 secunde până la finalul partidei. Echilibrul s-a menţinut doar 2 secunde. Joel Embiid a executat două aruncări libere şi a adus victoria Philadelphiei Seventy Sixers. 

Golden State Warriors, finalista sezonului trecut în NBA, a câştigat prima partidă în actuala ediţie. Californienii au dispus în deplasare de New Orleans Pelicans, scor 134-123. 

Într-o altă confruntare, deţinătoarea titlului, Toronto Raptors, s-a impus cu 104-95 în faţa formaţiei Orlando Magic.

Cel mai bun marcator al serii a fost vedeta celor de la Houston Rockets James Harden. "Bărbosul" a reuşit 40 de puncte în disputa cu Oklahoma City Thunder, iar Rockets a caştigat cu 116-112.

Lasă un comentariu