PGU Tiraspol a câştigat Cupa Moldovei la handbal feminin

Embed:

PGU a învins Femina cu 31-18 în finala Cupei Moldovei, disputată la Chişinău. Oaspeţii au dominat integral partida în care au condus din al doilea minut. Scorul la pauză a fost mai puţin categoric, 15-10 pentru PGU, însă în a doua repriză jucătoarele din Tiraspol au reuşit să-şi mărească avantajul la 13 puncte. Cea mai valoroasă jucătoare a meciului a devenit Ksenia Gorea de la PGU, care a marcat nouă goluri.

"Ne-am pregătit de acest meci. Ne-am antrenat mult. Adversarele poate nu au fost la fel de bine pregătite. Noi suntem mai bune", a menţionat Cristina Capetinscaia, căpitan PGU Tiraspol. 

"Am depus mult efort. Rezultatul a fost echitabil. Dar totuşi am crezut că adversarul va juca mai bine", a declarat Evghenia Şeptîchina jucător PGU Tiraspol.

Potrivit jucătoarei de la Femina Iana Soloviova, câştigă cel care e pregătit bine: "Fetele din Tiraspol sunt mai bune din acest punct de vedere. Sunt actualele campioane şi sunt mai încrezute în propriile forţe".

Aceasta a fost prima ediţie a Cupei Moldovei la handbal feminin după o pauză de cinci sezoane în care turneul nu a fost organizat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu