Petru Bogatu ŞOCAT: Maia Sandu a semnat acord cu cel care a spus că pune lacăt la frontiera moldo-română

"Asta arată ca dracul gol". Este reacţia analistului Petru Bogatu privind declaraţia comună semnată de liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, şi preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, care pe timpuri erau duşmani, iar acum au devenit aliaţi.

"Asta arată ca dracul gol! Nu protestul împotriva sistemului uninominal, ci semnătura Maiei Sandu și a lui Viorel Cibotaru alături de cea a comunistului Voronin și, asta-i culmea! de cea a penalului și agentului rus Renato Usatîi care, dacă vine la putere, amenință să pună lacăt la frontiera moldo-română. Unde merge lumea?", a precizat Bogatu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

PUBLIKA.MD aminteşte că Maia Sandu, Andrei Năstase și Viorel Cibotaru au semnat un document cu comunistul Vladimir Voronin și penalul fugar Renato Usatîi prin care se opun vehement inițiativei de retragere a mandatului de deputat.

Documentul a fost semnat de către liderii PAS, PDA, PLDM, PCRM și PN în seara zilei de 6 aprilie, în ajunul datei comemorative a evenimentelor din 7 aprilie 2009. Astfel, potrivit documentului, Sandu, Năstase, Voronin, Usatîi și Cibotaru se declară împotriv dreptului cetățenilor de a retrage mandatul deputaților prin referendum.

Citeşte şi: Maia Sandu, Vladimir Voronin, Andrei Năstase și Renato Usatîi : Ieri- dușmani de moarte, astăzi - oameni cu interese comune

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu