Petru Bogatu: "Partidul Maiei Sandu creează impresia că au ticuri antidemocratice"

Reprezentanții PAS au şi fost criticaţi vehement de către experți și organizaţiile de media după ce au blocat accesul presei incomode la Congresul partidului.

Comentatorii politici și experții în comunicare taxează dur acţiunile  Partidului Acțiune și Solidaritate în raport cu Prime TV, dar şi cu alte instituţii de presă. Aceștia spun că o formaţiune care se vrea europeană și democratică acționează, de fapt, ca un partid totalitar.

"Partidul Maiei Sandu creează impresia că sunt afectate de sechelele sovietice, că au ticuri antidemocratice, că înclină să împartă presa într-o presă care nu deranjează și mass-media care este pe placul politicienilor.", a declarat analistul politic Petru Bogatu.
Faptul că Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, se îndreaptă într-o direcție greșită, o spun mai mulți experți. Potrivit lor, dacă formațiunea vrea să localizeze acest incident și să minimalizeze impactul negativ al acestuia, trebuie să-și schimbe abordarea față de instituțiile de presă. 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu