Petru Bogatu: Partidul "Demnitate și Adevăr" e o momeală otrăvită

Revoluția din Republica Moldova a fost confiscată înainte să se producă. Declaraţia a fost făcută de jurnalistul Petru Bogatu într-un articol publicat în Ziarul Naţional.

"Anume dorința de resetare a establishment-ului învechit în rele a adus mulțimile în Piața Marii Adunări Naționale. Se părea că începe să se producă o revoluție mentală în sânul populației care nu mai dorea să se împace cu șpaga și jaful de la nivel înalt. Foarte rapid s-a constatat că revoluția fusese confiscată încă înainte de a se produce". 

De asemenea, Petru Bogatu a specificat că generali autoproclamați ai "războiului pentru eliberarea statului" sunt nişte indivizi penali şi penibili.

"Pe postul de generali autoproclamați ai războiului pentru eliberarea statului din captivitate, printre oamenii de treabă, emanați de strada protestatară, și-au făcut loc niște indivizi la fel de penali sau penibili ca și cei de la putere. Tăvăliți de-a lungul ultimelor două decenii prin toate culorile spectrului politic, aceștia sunt conduși de Andrei Năstase, ex-procuror și avocat al unor foști oligarhi condamnați la ani grei de pușcărie De fapt, Andrei Năstase și compania ne propun să înlocuim o mimată democrație de tip occidental cu noua lor guvernare fără niciun simulacru occidental. Fără standarde justițiare europene".

Totodată, jurnalistul Petru Bogatu a menţionat că Partidul „Demnitate și Adevăr” e o momeală otrăvită.

Citeşte articolul integral pe Ziarul Naţional.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu