Petru Bogatu: Opoziția nu are niciun proiect, niciun program în afară de batistă pe țambal

Embed:
Liderii Opoziției care cheamă la proteste nu au proiecte reale sau mesaje concrete. De această părere sunt invitații emisiunii Fabrika de aseară. Jurnalistul Petru Bogatu şi scriitorul Andrei Strâmbeanu susțin că majoritatea participanților la mitinguri nu cunosc de ce protestează, pentru că liderii partidelor din Opoziție au doar ambiții personale.

"Opoziția nu are niciun proiect, niciun program în afară de batistă pe țambal. A pune batista pe țambal înseamnă a renunța și a lua spre direcția opusă, spre Moscova", a spus Petru Bogatu.

"Nu-i ascultă nimeni, n-au niciun mesaj în capul lor și Maia Sandu și ăștia. Nu se ocupă de lucruri adevărate. N-am auzit-o pe Sandu, nu l-am auzit pe Năstase, n-am auzit de ceva concret", a precizat Andrei Strâmbeanu.

Scriitorul Andrei Strâmbeanu a mai declarat că, deși a crezut că Maia Sandu va aduce un suflu nou în politica moldovenească, la scurt timp a rămas dezamăgit.

"Am avut dragoste la început pentru dânsa și credeam. Dar la noi cum vine un tânăr politician, cum te dezamăgește. Pe dânsa nu o interesează problemele Moldovei. Ea vrea să ajungă președinte. De ce să ajungă președinte, nu ne spune. Spune că va fi mai bine dacă devine ea președinte. Cum o să fie mai bine, eu nu știu", a conchis scriitorul.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu