Petru Bogatu: "Nu am nimic de spus celor care mă înjură, îmi numără păcatele, banii sau femeile"

Jurnalistul Petru Bogatu vine cu o replică celor care îl acuză că şi-ar fi pierdut profesionalismul odată cu lansarea unei emisiuni de autor la postul Prime TV. Într-o postare pe o reţea de socializare, jurnalistul scrie că mulţi dintre cei care consideră o "blasfemie" colaborarea cu Prime, să-şi amintească că au fost angajaţii posturilor lui Iu. Roşca, V. Filat, Chiril Lucinschi sau Ţopa.

Bogatu menţionează că "ceea ce contează cu adevărat este faptul cum îşi fac ei (jurnaliştii - n.r.) meseria. În cazul în care am pretinde neprihănire businessului de la noi, inclusiv celui din presă, ar trebui să închidem întreaga mass-media şi să punem capac Republicii Moldova. Lucrurile trebuie schimbate, desigur, dar nu prin abandon". 

"Vă asigur că am puterea să fiu liber şi să rămân eu însumi oriunde aş fi. Înainte să arunce cu pietre în curtea altuia, fiecare ar trebui mai întâi să arunce o privire critică în forul său interior pentru a-şi măsura propria marjă morală de libertate profesională", a mai spus Petru Bogatu. 

PUBLIKA.MD aminteşte că recent, jurnalistul Petru Bogatu a lansat propriul proiect televizat la Prime TV. "Emisiunea nu va fi nici comentariu, nici editorial în sensul clasic al acestor noţiuni, pentru că îmi doresc să arunc o privire critică asupra evenimentelor, dar fără încrâncenare. De aceea, în fiecare sâmbătă seara, după "Primele Ştiri", veţi avea de a face mai curând cu un pamflet, decât cu o tălmăcire a realităţii dintr-un unghi rectiliniu", precizează autorul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu