Petrocub, performanţă istorică! Echipa s-a clasat pe locul trei în Divizia Naţională

Embed:
Sărbătoare la Petrocub-Hânceşti! Pentru prima dată de la fondarea clubului, echipa s-a clasat pe locul trei în Campionatul Republicii Moldovei de fotbal şi s-a calificat în cupele europene, urmând să joace în preliminariile Ligii Europei. Elevii lui Lilian Popescu au surclasat cu 4-1 formaţia Zimbru Chişinău în ultima etapă a sezonului.

"Un vis a devenit realitate! MUSCA Am jucat destoinic cu toţi liderii. Am avut meciuri şi mai grele. MUSCA Eu de mai multe ori am spus şi declar - Dacă eşti corect, Dumnezeu are grijă de tine!", a spus Mihai Usatîi, preşedinte Petrocub-Hânceşti.

Petrocub-Hânceşti a profitat de înfrângerea Daciei cu 2-3 în partida cu Dinamo-Auto Tiraspol.
Lupii galbeni" au terminat stagiunea pe treapta a patra. Această poziţie va asigura participarea în cupele europene, dacă Cupa Moldovei o va câştiga una dintre primele trei formaţii clasate în Divizia Naţională.

Datorită succesului obţinut, dinamoviştii au evitat retrogradarea.
Spicul Chişcăreni a încheiat sezonul pe ultimul loc şi va evolua de anul viitor în Divizia A. Gruparea din raionul Sângerei a fost învinsă la Orhei cu 2-0 de Milsami.

Zaria a pierdut cu 1-2 meciul de la Suruceni cu Sfântul Gheorghe. Acest eşec a spulberat speranţele bălţenilor la accederea în cupele europene.
Într-o altă partidă, Speranţa Nisporeni a dispus cu 1-0 de campioana în exerciţiu, Sheriff Tiraspol.
Victoria Chişinău a promovat matematic din Divizia A în primul eşalon al fotbalului moldovenesc.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu