Petrocub Hânceşti se pregăteşte de meciul retur cu AEK Larnaca şi speră la calificare

Embed:

Petrocub Hânceşti continuă să spere la calificare în Turul 2 preliminar al Ligii Europei.
Antrenorul Lilian Popescu şi discipolii acestuia consideră că nimic nu e pierdut după înfrângerea la limită, în deplasare, în faţa grupării AEK Larnaca, scor 0-1.

Mâine, în meciul retur, hânceştenii vor da totul pe teren pentru a scrie o pagină nouă în istoria clubului.

"Noi ne-am bazat mereu pe jocul de echipă, aşa că sper să facem o figură bună. Va fi dificil, dar, Slavă Domnului, nu este imposibil. Totul depinde de noi. Cu Doamne-ajută, sperăm şi la o calificare", a menţionat Lilian Popescu, antrenor Petrocub Hânceşti.
 
"În meciul de mâine, atât timp cât jucăm organizat, atât timp cât nu încasăm gol, suntem "în cărţi" şi vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv", a declarat Ion Jardan,  fundaş Petrocub Hânceşti . 

Lilian Popescu crede că, în meciul tur din Cipru, Petrocub nu a arătat de ce este în stare.

"Am rămas dezamăgit că echipa mea nu a marcat. Aş spune că era mai bine să pierdem cu 1-2 decât cu 0-1. Dar, ne dăm foarte bine seama că acasă va fi mai greu decât în deplasare", a subliniat Popescu.

"Este o echipă de nivel european. Viteza de deplasare a mingii, viteza de gândire - ei fac totul mai rapid. Din păcate, în campionatul intern nu avem parte de meciuri cu o intensitate atât de înaltă", a declarat Ion Jardan.

Petrocub are probleme de lot. Atacantul Artiom Puntus şi mijlocaşul lateral Alexandru Dedov sunt accidentaţi şi mâine vor lipsi. Hânceştenii vor da piept cu AEK Larnaca pe stadionul Zimbru din capitală. Partida va începe la ora 20:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu