Petrocub Hânceşti se întăreşte. Sergiu Plătică şi Alexandru Onică au semnat pe trei ani

Embed:

Petrocub Hânceşti continuă să se întărească în această perioadă de mercato hibernal. Hânceştenii o fac în perspectiva noului sezon, dar şi cu bătaie mai lungă: în cea a participării - din vară - în cupele europene inter-cluburi.

"Internaţionalii" moldoveni Sergiu Plătică şi Alexandru Onică au semnat contracte valabile pentru 3 ani cu gruparea condusă de Nicolae Usatîi şi au trecut cub comanda antrenorului Lilian Popescu.

"Mulţumesc familiei Petrocub pentru că m-a ales în rândul jucătorilor pentru a face performanţă cu aceşti băieţi în Liga Europei şi campionatul intern. Sperăm să fie cu succes", a spus mijlocaşul Petrocub Hânceşti, Sergiu Plătică.

"Sper să facem rezultate pozitive şi să atingem scopul stabilit anul acesta sau anul viitor. Din partea mea, o să fac tot posibilul ca să ajut echipa", a afirmat mijlocaşul Petrocub Hânceşti, Alexandru Onică.

Sergiu Plătică are 28 de ani şi anterior a jucat la Sfântul Gheorghe Suruceni, Speranţa Nisporeni şi Milsami Orhei. Cu "vulturii roşii", mijlocaşul lateral-stângă a cucerit Cupa Moldovei în 2018. În tricoul echipei naţionale, până în prezent, Plătică a jucat 15 meciuri.

Alexandru Onică are 35 de ani şi a cucerit de trei ori titlul de campion în Divizia Naţională de fotbal: în 2011 cu Dacia Chişinău, iar în 2012 şi 2013 - cu Sheriff Tiraspol. În 2016, din postura de jucător al formaţiei Zaria Bălţi, a obţinut Cupa Moldovei. Onică a jucat şi la câteva cluburi din străinătate, printre care Vorskla Poltava din Ucraina şi Lokomotiv Taşkent din Uzbekistan. Mijlocaşul defensiv a jucat şi 21 de partide în tricoul echipei naţionale a Republicii Moldova.

loading...

Lasă un comentariu