Petrocub Hâncești se întărește înainte de a debuta în UEFA Conference League. Marius Iosipoi - noul mijlocaș al vicecampioanei Moldovei

Petrocub Hâncești se întărește înainte de a debuta în UEFA Conference League. Vicecampioana Moldovei a semnat un contract valabil pe trei ani cu mijlocașul moldovean Marius Iosipoi.

Fotbalistul are 21 de ani și este discipolul clubului Dacia-Buiucani, iar de la începutul anului a fost împrumutat la formația Veles Moscova din liga a doua a Rusiei.

Iosipoi este jucătorul naționalei de tineret a Moldovei, iar în acest an a debutat la prima reprezentativă, jucând două meciuri în martie cu Danemarca și Israel.

Acesta va putea debuta cu noua sa echipă în cupele europene. Petrocub va juca în primul tur preliminar al UEFA Conference League cu gruparea FK Sileks din Macedonia de Nord.

Şi proaspăta deținătoare a Supercupei Moldovei, Sfântul Gheorghe Suruceni, continuă să-și întărească lotul. Clubul a anunțat despre transferul mijlocașului nigerian de doar 18 ani, Jibril Ibrahim.

"Sfinții" vor juca în primul tur preliminari al UEFA Conference League cu Partizani Tirana.

Lasă un comentariu