Petrocub-Hânceşti nu are frică de adversarul din primul tur preliminar al Ligii Europei, NK Osijek

Fotbaliştii clubului Petrocub-Hânceşti nu au frică de adversarul lor din primul tur preliminar al Ligii Europei, NK Osijek.

Antrenorul Lilian Popescu şi căpitanul Vladimir Ambros susţin că echipa lor este capabilă să obţină victoria în prima manşă, ce se va disputa joi, 12 iulie, pe stadionul "Zimbru" din Chişinău

"Anul trecut Osijek a furnizat câteva surprize, reuşind să învingă PSV Eindhoven. Nu cred că ei sunt cu patru capete mai sus ca noi. Nu jucăm cu Barcelona sau Real. Totul depinde de noi, cât de pregătiţi vom fi din punct de vedere psihologic", a spus antrenorul Petrocub-HânceştI, Lilian Popescu.

"Suntem pregătiţi şi sper la un rezultat pozitiv. Ne bucură că este un oponent foarte puternic, pentru că este mult mai plăcut să joci cu o echipă puternică, decât cu una mai slabă", a spus atacantul Petrocub-Hânceşti, Vladimir Ambros.

Totodată, cei de la Petrocub-Hânceşti recunosc că anume croaţii sunt favoriţi la calificare în runda următoare a competiţiei. Gruparea din Hânceşti s-a clasat pe locul 3 în ultima ediţie a Diviziei Naţionale şi astfel a obţinut dreptul să evolueze în cupele europene.

"Dacă să luăm bugetul, jucătorii, este normal că ei sunt favoriţi, dar în fotbal se mai întâmplă şi surprize. Aţi văzut meciurile la Campionatul Mondial. Totul depinde de ziua, ora şi ce fac fotbaliştii în teren", a spus antrenorul Petrocub-Hânceşti, Lilian Popescu.

Meciul retur se va disputa pe 19 iulie la Osijek.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu