Petro Poroşenko îl aşteaptă la dezbateri pe oponentul său în alegerile prezidenţiale, Vladimir Zelenski pe Stadionul Olimpic din Kiev

Embed:

Toată atenţia Ucrainei e concentrată pe Stadionul Olimpic din Kiev. Acolo, preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, îl aşteaptă la duel pe contracandidatul său în alegerile prezidenţiale, Vladimir Zelenski.

În ajunul evenimentului, liderul de la Kiev i-a transmis oponentului său un mesaj.

"Vladimir Alexandrovici, discuţiile cu milioane de ucraineni sunt mai importante decât vacanţa dumneavoastră la Paris. Nu fugiţi de presă, nu vă temeţi de oponenți, nu închideţi telefonul. Veniţi în ţară şi vorbiţi cu cetăţenii", a spus Petro Poroşenco, candidat la prezidenţialele din Ucraina.

Ideea dezbaterii pe stadion a venit din partea lui Vladimir Zelenski la scurt timp după publicarea rezultatelor primului tur al alegerilor prezidenţiale.

Ulterior însă, staff-ul lui electoral a declarat că evenimentul ar putea fi să fie anulat din cauza programului încărcat al actorului.

Petro Poroşenko insistă însă ca această dezbatere să aibă loc. Turul doi al alegerilor prezidenţiale din ţara vecină e programat duminica viitoare, pe 21 aprilie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu