"Peste 85% din cetățenii români acceptă unirea Moldovei cu România"

Mai mult de 85 la sută din români acceptă unirea Republicii Moldova cu România. Despre aceasta scrie Nicu Guşan, în postarea sa de pe platforma de opinii, bloguri şi comentarii vox.publika.md.

Vă invităm să citiţi în continuarea articolul integral:

"Conform Agenției de Presă a Românilor de Pretutindeni, rezultatele preliminare ale unui sondaj de opinie efectuat în România arată că aproximativ 87,25% din cetățenii României sunt de acord cu reunirea celor două state românești.

Sondajul a fost efectuat de Centrul Român de Studii și Strategii pe un eșantion de 1486 de subiecți din România, rezultatele căruia vor fi făcute publice în cadrul conferinței organizate la Chișinău de către Platforma Civică Acțiunea 2012 în parteneriat cu Centrul Român de Studii și Strategii, Asociația “George Marshall” – R. Moldova și Centrul European pentru Studii Etnice al Academiei Române.

Desfășurarea conferinței “REUNIREA CELOR DOUĂ STATE GERMANE – model de integrare euro-atlantică pentru Republica Moldova, prin REUNIREA CELOR DOUĂ STATE ROMÂNEȘTI” va avea loc la Chișinău, 20 august.

La eveniment au fost invitaţi analiști, jurnaliști, oameni politici, diplomați și membri ai asociațiilor civice de pe cele două maluri ale Prutului.

p.s. Revenim cu comentarii după desfășurarea conferinței. Dacă mai avem ce comenta. 87,25%"

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu