Peste 7.000 de îndrăgostiţi au lăsat mesaje pe site-ul www.publika.md

Embed:

Pagina noastră de internet publika.md a fost luată cu asalt de câtre vizitaoti. Peste 7.500 de mesaje de dragoste au fost lăsate pe site în cadrul campaniei "Fă cea mai originală declaraţie de dragoste".

Mii de îndrăgostiţi au scris poezii, mesaje unice şi ne-au trimis poze pe site-ul publika.md. Tinerii nu doar au făcut declaraţii de dragoste, dar şi au încercat să definească acest sentiment. Deşi cele mai multe mesaje sunt în limba română, unii telespectatori s-au exprimat în rusă, engleză şi franceză. Alţii au scris câte două sau chiar câte trei mesaje.

Am fost surprinşi să descoperim că unii tineri nu s-au sfiit să-şi ceară persoana iubită în căsătorie. De exemplu, Doina spune că numele "Ion şi Doina emană iubire. Da, te iubesc şi vreau să o spun lumii întregi. Accepţi să devii soarele meu din fiecare dimineaţă? Accepţi să fii soţul meu?", scrie ea.

Noi aşteptăm în continuare mesaje de dragoste pe site-ul publika.md. Şi nu uitaţi că luni, pe 14 februarie vă aşteptăm şi la zidul Publika TV, care se află în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste lăsată pe zid va fi premiată cu două iPhone.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu