Peste 70 de familii vor beneficia de apartamente sociale în oraşul Rezina (FOTOREPORT)

Lucrările de reparaţie a locuinţelor din Rezina de care urmează să beneficieze peste 70 de familii sunt în plină desfăşurare. 

Vasile Bîtcă împreună cu preşedintele raionului Rezina, Eleonora Graur au verificat la ce etapă sunt lucrările de reparaţie. Eleonora Graur susţine că deja 200 de persoane au depus cerere pentru a primi un apartament gratuit, însă doar 72 de familii vor beneficia de aceste facilităţi.

"Sunt diferite categorii este vorba despre tinerii specialişti, persoane care au copiii cu dizabilităţi, chiar persoane cu dizabilităţi, familii cu mulţi copiii", a spus Eleonora Graur preşedintele raionului Rezina. 

Locuitorii oraşului Rezina spun că noile locuinţe vor fi binevenite pentru familiile sărace din localitate. 

"Vedeţi şi acelea cum sunt. Asta era în aceeaşi situaţie, dar văd că acum s-au apucat de lucru şi merge bine, băieţii văd că se străduiesc frumos şi toată lumea este bucuroasă că se mişcă lucrurile şi la noi."

"Socot că-i foarte bine, după câte văd rapid merge şi construcţia, e minunat."

Valoarea totală a proiectului depăşeşte două milioane de euro, iar 35 la sută din suma totală este oferită sub formă de împrumut de către Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, iar restul banilor au fost alocaţi din bugetul consiliului raional.

 

loading...

Lasă un comentariu