Peste 500 de încălcări ale Regulamentului de circulaţie într-o singură zi. Poliţiştii au amendat şi pietoni

Inspectorii de patrulare au documentat 551 de încălcări ale Regulamentului de circulaţuie rutieră în ziua de marţi. 33 de pietoni au fost sancționați pentru că au circulat neregulamentar, iar 10 șoferi pentru că nu le-au cedat trecerea.

Polițiștii de patrulare au depistat 422 de încălcări comise de șoferi vitezomani, care fie au depășit limita de viteză, fie nu au adaptat-o condițiilor de traseu.

82 de conducători auto au fost sancționați pentru că au ignorat culoarea semaforului, punând în pericol viața mai multor participanți la trafic.  

Inspectorii de patrulare au depistat încălcări și în rândul conducătorilor de motociclete. Doi au fost sancționați pentru că își conduceau vehiculul în stare de ebrietate, iar alții doi nu aveau actele de rigoare.

Acţiunile menţionate au fost întreprinse în cadrul unor operațiuni cărora Inspectoratul de Patrulare le-a dat astfel de de nume ca "Viteza", "Pietonul", "Semaforul" și "Motociclistul".

Publika.md precizează că şoferii care nu sunt de acord cu deciziile inspectorilor de patrulare pot apela la judecătoria din sectorul Râşcani al capitalei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu