Peste 350 de oameni i-au cerut lui Năstase să plece din Ialoveni (VIDEO)

Embed:

 

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a fost huiduit din nou în cadrul unei acţiuni de protest. De această dată, el a fost luat la rost de locuitorii din Ialoveni.

Oamenii s-au arătat nemulțumiți de manifestațiile organizate de Năstase și i-au cerut să plece din oraș. Asta după ce liderul PPDA a organizat acolo un miting.

"Eu cred că este o invidie politică fiindcă când cineva lucrează este cel mai uşor să cauţi motive. Năstase cu echipa sa şi PAS fac treaba respective de a căuta noduri în papură. De a face intrigă între societate între fraţi şi surori şi populaţie."

Şi unii primari ai localităţilor din raion au venit la manifestaţie pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de acţiunile PPDA.

"Eu personal cred că partidele care sunt conduse partidele de opoziţie încearcă prin asta să îşi facă imagine. Încearcă să se lanseze în campanie electorală"
, a spus primarul comunei Gangura, Marcel Bobeica.

"Sunt primarul comunei Zâmbreni sunt la cârma primăriei mai mult de 20 de ani în satul Zâmbreni sunt cele mai bune drumuri nu numai din raion, dar şi din republică. Şi ei aceşti care vor să fie drepţi critică în Jurnal TV, ziarul de gardă că la Zâmbreni drumurile sunt rele. Cum să nu protesteze împotriva lor", a spus primarul comunei Zîmbreni, raionul Ialoveni, Daniel Țonu.

Unii susţinători ai PDDA nu ştiau pentru ce protestează.

"Nu se înţelege nimic. - De ce aţi venit azi aici? - Eu ştiu de ce am venit da nu se înţelege nimic. Aici e haos."

Manifestanţii conduşi de Andrei Năstase au agresat locuitorii oraşului, dar şi jurnaliştii.

În ultima perioadă, membrii "PAS", "DA şi PLDM au fost huiduiţi în mai multe localităţi în care au făcut mitinguri. Recent, în Orhei peste două mii de locuitori cu mături în mâini au protestat, pentru că susţinătorii lui Andrei Năstase şi ai Maiei Sandu vor să blocheze proiectele de infrastructură din oraşul lor. Şi protestele organizate la Nisporeni şi Ungheni s-a lasat cu scandal.

Localnicii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că politicienii au venit să facă o manifestaţie cu scop electoral şi nu le-au ascultat problemele, aşa cum au promis iniţial.
 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu