Peste 300 de garaje inundate şi maşini sub apă la Ciocana VIDEO

Embed:

Inundaţii pe o stradă din sectorul Ciocana al Capitalei. O conductă de apă s-a spart, iar mai multe garaje de pe strada Milescu Spătaru au fost inundate.

Automobilele parcate în apropiere au ajuns sub apă, iar peste 300 de garaje sunt inundate. Şoferii autovehicolelor sunt nemulţumiţi că până la moment niciun  reprezentatnt de la Apă Canal nu a venit la faţa locului.

Proprietarii maşinilor care se aflau în acel moment în garaj, spun că vor acţiona "Apă Canal" în judecată şi vor cere despăgubiri pentru prejudiciile suportate.

Reprezentanţii Apă Canal spun că a fost creată o comisie care va examina cauzele acestui incident. "Noi vom cerceta cazul dat fiindcă presupunem şi unele încălcări în construcţia acestor garaje, dar vom studia cazul respectiv din punct de vedere tehnic, legal şi vom face concluziile", a declarat Vitalie Midari, director tehnic Apă Canal.

Angajaţii de la Apa Canal mai spun că ţeava s-a spart din cauza uzurii. Acum, în Capitală, 60 la sută din conductele de apă au termenul de exploatarea expirat şi trebuie să fie schimbate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu