Peste 30 DE MII de oameni s-au adunat în PMAN pentru a apăra Republica Moldova (FOTOREPORT)

Peste 30 de mii de oameni din toată țara s-au adunat acum în Piața Marii Adunări Naționale la un miting de protest pașnic, pentru a apăra ordinea constituțională a Republicii Moldova, condamnând  ferm orice act de trădare de Patrie.

Protestatarii au cerut demisia imediată a lui Igor Dodon pentru trădare de țară, finanțarea ilegală din exterior a partidului său și uzurparea puterii în stat.

Președintele PDM Vlad Plahotniuc, care a ieșit în fața mulțimii, i-a îndemnat pe oameni să fie solidari și hotărâți, pentru a  proteja țara de o grupare de politicieni iresponsabili, care încearcă să o captureze prin votarea ilegală a legilor în Parlament și prin încercarea să preia cu forța instituțiile statului. 

”Este o lovitură de stat coordonată de Igor Dodon, omulețul verde, condus din afara țării, care încă își imaginează că este președintele Republicii Moldova. El nu mai este președintele legitim al Republicii Moldova pentru ca: are nevoie de aprobare din afara țării pentru tot ce face, și cel mai grav, a încercat, propunând federalizarea, să vândă țara! După asta, Dodon trebuie să demisioneze imediat, noi trebuie sămergem la alegeri anticipate parlamentare dar și prezidențiale concomitent, iar el și Partidul Socialiștilor să plece în istorie”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Singura soluție rămasă după acest haos creat de PSRM și ACUM este ca politicienii să se întoarcă la popor, iar poporul in alegerile anticipate  din 6 septembrie să decidă pe cine mai trimit în Parlament, a punctat liderul democrat,.

Lasă un comentariu