Peste 150.000 de persoane au redifuzat tweet-ul trimis de Jimmy Kimmel președintelui Trump la gala premiilor Oscar

Jimmy Kimmel, prezentatorul celei de-a 89-a ediție a galei Oscar care s-a desfășurat la Los Angeles, i-a trimis în direct un mesaj pe Twitter în timpul ceremoniei președintelui SUA, Donald Trump, care în mai puțin de zece minute a fost redifuzat de peste 150.000 de followeri, relatează EFE, citat de Agerpres.

"Bună Donald. Ești pe aici?", a scris Kimmel pe contul său de Twitter în timpul ceremoniei televizate a premiilor Oscar, după ce glumise că președintele, un obișnuit al rețelelor de socializare, nu comentase nimic online timp de două ore după începerea galei. 

În prima parte a ceremoniei, Kimmel s-a remarcat prin glumele sale acide la adresa lui Trump, dând tonul unei ediții cu un marcant conținut politic.

"Această emisiune este văzută de milioane de oameni și în peste 225 de țări din întreaga lume care ne detestă", a spus el imediat după debutul galei.

Actorul mexican Gael García Bernal a criticat vehement deciziei lui Trump de a construi un zid între Mexic și SUA, în timp ce filmul iranian 'The Salesman', al cărui regizor Asghar Farhadi a renunțat să participe la ceremonie, ca protest față de măsurile antiimigrație americane, a câștigat statueta pentru cel mai un film străin.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu