Peste 150 de mii de pelerini s-au adunat duminică în Piaţa Sfântul Petru din Vatican pentru a-l susţine pe Papa Benedict al 16-lea în situaţia de criză legată de scandalurile sexuale

Embed:

Peste 150 de mii de pelerini s-au adunat duminică în Piaţa Sfântul Petru din Vatican. Aceştia şi-au manifestat solidaritatea faţă de Papa Benedict al 16-lea în situaţia de criză legată de scandalurile sexuale prin care trece Biserica Catolică.

Suveranul Pontif a declarat că adevăratul duşman al Bisericii Catolice este păcatul, care a infectat câţiva membri ai acesteia. Papa Benedict a subliniat importanţa adevăratei credinţe în astfel de situaţii de criză.

Pelerinii care au venit să-l sprijine pe Papa Benedict al 16-lea au declarat că acesta a traversat vremuri grele, dar a dat dovadă de foarte multă putere în tot acest timp.

Suveranul Pontif a vorbit în faţa mulţimii despre importanţa comunicării cu Biserica. Acesta şi-a mai exprimat speranţa că presa va deveni un mijloc eficient de comunicare între Biserică şi credincioşi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu