Peste 13 milioane de oameni au urmărit performanţele acestui băiat (VIDEO)

Schaeffer McLean, un băieţel de opt ani din Winterbourne, Anglia, e copia reală a lui Bart Simpsons. El a reuşit să devină star pe YouTube, datorită aventurilor sale pe skateboard.

Daily Mail, citat de gandul.info, scrie că figurile de skateboard care sfidează gravitaţia, părul său blond şi tunsoarea asemănătoare cu cea a personajului de desene animate au făcut ca videclipurile în care apare băiatul să adune peste 13 milioane de vizualizări. Cu toate că este doar puţin mai înalt decât placa sa de skateboard, peste 6.000 de persoane s-au abonat deja la canalul YouTube al puştiului.

Mama lui Schaeffer McLean spune ca băiatul s-a apucat de skateboard încă de la vârsta de doi ani. Aceasta a mai declarat că ea a fost cea care a montat filmuleţele, şocată fiind de mişcările pe care băiatul reuşea să le facă. La câteva luni, femeia a observat că videoclipurile au fost vizualizate de peste 40.000 de persoane şi a decis să posteze filmuleţe mai complexe.

În majoritatea videoclipurilor, puştiul se roteşte în aer şi sare fără frică de pe o rampă pe alta. Alte filmuleţe îl prezintă în propriul său parc realizat în casă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu