Peste 100 de veterani ai MAI și-au încercat puterile la tenis de masă (FOTO)

Ministerul Afacerilor Interne a organizat în premieră Campionatul la tenis de masă între veteranii MAI, care au jucat pentru premiul mare, „Cupa Ministrului Afacerilor Interne”.

La competiție au participat peste 100 de veterani din toate raioanele țării, aceștia au format 31 de echipe care au concurat pentru locurile de frunte,  manifestând-și abilitățile în acest tip de sport.

Prezent la deschiderea competiției, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a mulțumit veteranilor pentru că au acceptat această provocare a conducerii MAI. Totodată, ministrul a vorbit despre dorința care există în cadrul instituției pentru promovarea modului sănătos de viață, cu scopul de a implica oamenii care au activat în sistemul afacerilor interne în acțiuni care generează, echilibru, energie, și nu în ultimul rând întăresc relațiile de colaborare.

Astfel, după ce a fost dat startul Campionatului, participanții au jucat în echipe timp de câteva ore, iar la final locul III a fost ocupat de echipele veteranilor din cadrul Brigăzii de Poliției „Fulger” și cei din Anenii Noi, locul II – veteranii din municipiul Bălți, iar locul I – echipa din Călărași, cea care a primit „Cupa Ministrului la tenis de masă între veteranii MAI, ediția 2018.”

Menționăm că această competiție sportivă pentru veteranii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne nu este unica. În anul 2017 a fost organizat campionatul Cupa Ministrului la Tir, care la fel are menirea de a consolida relațiile veteranilor și de a promova tradițiile din cadrul MAI.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu