Peste 10 vile jefuite în Truşeni: Tâlharii au furat tot ce le cădea sub mână VIDEO

Embed:

Doi fraţi sunt suspectaţi că pe parcursul anului curent, ar fi jefuit cel puţin 10 vile din comuna Truşeni. Tinerii, originari din raionul Cantemir, au fost reţinuţi de poliţişti pe 14 martie.

Potrivit oamenilor legii, fraţii, în vârstă de 22 şi, respectiv, 21 de ani ar fi furat sume de bani, tehnică audio-video, burghiuri electrice, ferestrăie electrice, aparate electrice de tăiat metale, seturi de instrumente şi alte bunuri materiale.

Bănuiţii au povestit în detalii cu au spart vile pe parcursul lunilor ianuarie şi martie 2012. De cele mai multe ori, cei doi pătrundeau în locuinţă prin deteriorarea gratiilor sau prin culegere de chei. Tinerii nu erau angajaţi în câmpul muncii şi închiriau locuinţe în Truşeni şi Ghidighici. În în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti, acolo au fost depistate şi ridicate lucrurile furate.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă amendă în mărime de la 6.000 la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu