Personajul James Bond are un muzeu dedicat în exclusivitate. Care este scopul (VIDEO)

Personajul James Bond are un muzeu dedicat în exclusivitate! Scopul acestuia este de a transporta vizitatorul în universul Bond, într-o manieră "elegantă" şi totodată "amuzantă". Lumea în care se mişcă agentul 007, este una care beneficiază de cele mai surprinzătoare tehnologii moderne.

Muzeul a fost inaugurat ieri, pe un vârf din Alpii austrieci, la o altitudine de 3.048 de metri. Acesta poartă denumirea "007 Elements" şi se află în apropierea complexului Ice Q, un restaurant situat într-o clădire de sticlă, care a devenit faimoasă după ce a apărut într-una din scenele cele mai palpitante din filmul "Spectre".

Muzeul are o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi, în stil minimalist, din sticlă şi oţel. Intrarea în muzeu costă 26 de dolari, preţ ce include şi transportul, adică călătoria cu telecabina din staţiunea de schi Solden. Cele nouă săli ale centrului sunt dotate cu tehnologie interactivă, ecrane, secvenţe din filme, joc de lumini şi umbre. 

Printre obiectele expuse se numără şi Jaguarul C-X75, care apare în "Spectre",  sau pistolul "de aur", folosit de Sean Connery în "Goldfinger", scrie canal3.ro

Lasă un comentariu