Persoanele implicate în accidentul de la Ciocana rămân internate. Martorii povestesc cu groază cele văzute

Embed:

Nouă oameni, printre care doi copii, au fost răniţi în urma unui accident produs în această dimineaţă, în sectorul Ciocana al Capitalei. Un microbuz de pe linia 166 a fost avariat grav după ce o maşină de mare tonaj l-a lovit din spate.

"Ia uitați-vă. El îmi spune că mergea cu o viteză de 50 de kilometri pe oră. Ia uitați-vă la cât m-a aruncat el pe mine. Nu erau în picioare nici un om. Eu stăteam pe loc", a spus şoferul.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs în momentul în care microbuzul a oprit pentru lua un pasager. 

"Microbuzul ar fi oprit pe marginea drumului pentru a lua un pasager. În acest moment, tirul care se deplasa din spate a tamponat microbuzul pe partea laterală, pe partea stângă. Pasagerii ce au avut de suferit imediat au fost transportați la Spitalul de Urgență", a menţionat ofiţerul de presă Direcţia Poliţia Municipală Chişinău, Adrian Jovmir.

''La fața locului, pe lângă angajații INP, au venit și echipele de salvatori, pompieri și un echipaj SMURD. De intervenția de descarcerare nu a fost nevoie'', a spus ofiţerul de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale Diana Țurcan.

''Eu am văzut când a ieșit lumea deja și erau traumați, strigau. Era un băiețel cu piciorul rupt'', spune un martor.

Victimele au fost transportate de urgență la spital.

"Pacienţii au avut leziuni ale aparatului ostio-articular, comoţie cerebrală, doi pacienţi au suportat fracturi la membrele inferioare. pacienţii sunt examinaţi în departamentul de urgenţă", a precizat şeful de secţie interimar al Departamentul Medicină de Urgenţă, Roman Pupeza.

Alţi doi copii au fost transportaţi la Spitalul "Valentin Ignatenco". Starea unui băiat în vârstă de şase ani este gravă.

Şoferul camionului nu a făcut declaraţii pentru presă. Martorii consideră că o parte din vină o poartă șoferul microbuzului.

''Nu se opresc la stație. Unde le arăt trei lei, acolo se opresc''.

''Unde ridicăm mâna, acolo se opresc. Ne trebuie aici, aici''.

Poliţia investighează cazul pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Publika.md aminteşte că, accidentul a avut loc în apropierea intersecţiei străzilor Nicolae Milescu Spătaru şi Ion Dumeniuc. Un martor ocular a trimis redacţiei imagini de la locul incidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu