Permis falsificat cu toate categoriile de circulaţie, descoperit la frontieră

Un cetățean moldovean urma să-și aducă un mijloc de transport din Europa, însă intențiile sale au fost curmate la frontieră după depistarea permisului de conducere falsificat cu toate categoriile de circulaţie. Cazul a fost înregistrat ieri, 17 iulie 2018, în punctul de trecere Leușeni.

Pe pista de ieşire din țară s-a prezentat un microbuz de rută neregulată "Moldova-Germania". Printre pasageri, polițiștii de frontieră au identificat un cetățean moldovean de 28 de ani care prezenta un comportament supect în cadrul controlului de frontieră.

Tânărul a menționat că este la prima sa ieșire din țară cu scopul de a-și achiziționa un autoturism din Europa. Inspectorul de frontieră l-a întrebat dacă este în posesia permisului de conducere, iar suspectul a devenit neclar în declarații și ar fi mințit că îl deține.

În rezultatul verificărilor suplimentare s-a constatat că acesta este falsificat, fiind ridicat și transmis spre expertiză. Tânărul nu a dorit să dea o explicație și personal a luat decizia de a-și întrerupe călătoria.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor pe caz și luării măsurilor legale ce se impun.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu