PERLELE anului 2015 din fotbalul moldovenesc (VIDEO)

Embed:

Anul 2015 a fost unul plin de fotbal spectaculos, dramatic, dar şi dezamăgitor. Totuşi, în anul trecut oficialii, jucătorii sau antrenorii au găsit timp pentru declaraţii spumoase, iar unii dintre ei au ajuns subiect de parodie în întreaga lume prin "performanţele" mai puţin obişnuite.

Aşadar, fostul atacant al naţionalei de fotbal, Viorel Frunză a demonstrat că se descurcă în schemele tactice. Jucătorul de 36 de ani a analizat tocmai în două limbi meciul în care echipa sa, Dacia a pierdut titlul de campionă în partida cu Milsami din ultima etapă a Diviziei Naţionale din sezonul trecut.

Tot la sfârşitul sezonului trecut, fostul antrenor al Daciei şi actualul selecţioner al Moldovei, Igor Dobrovolski, nu şi-a putut stăpâni emoțiile. După înfrângerea Daciei în meciul cu Zimbru, scor 0-2, Dobrovolski a explicat într-un mod mai puţin tradiţional prestația "lupilor-galbeni".

Naţionala a avut o evoluţie dezastruoasă în 2015, iar preşedintele federaţiei de fotbal, Pavel Cebanu, nu a avut milă de "tricolori". El a criticat dur fotbaliştii după o nouă înfrângere.

Totodată, Pavel Cebanu a analizat prestaţia echipei Arsenal în Liga Campionilor. Mai mult decât atât, el a prezis victoria londonezilor în faţa lui Bayern Munchen din faza grupelor din acest sezon. Explicația lui Cebanu a fost de-a dreptul halucinantă.

Feciorul lui Pavel Cebanu, Ilie, a fost și el protagonistul unei faze amuzante. Acesta a încasat un gol bizar în timpul partidei dintre Moldova şi Suedia. Portarul nostru a degajat mingea direct în capul lui Zlatan Ibrahimovic, iar balonul a intrat în poartă.

Această fază a făcut înconjurul lumii şi a fost subiect de parodie pentru microbişti. Fanii s-au amuzat cel mai mult pe relaţia de rudenie dintre Pavel şi Ilie Cebanu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu