PERISIC, OFICIAL LA BAYERN. Bavarezii au achitat pentru împrumut 5 milioane de euro

Embed:

”Ivița” Perisic este, oficial, fotbalistul lui Bayern Munchen. Fosta sa formație, Internazionale Milano, și-a dat acordul pentru împrumutul internaționalului croat pe un sezon la multipla campioană a Germaniei și tranzacția a fost oficializată.

Bavarezii au plătit 5 milioane de euro și vor avea opțiunea de cumpărare definitivă în valoare de 20 de milioane de euro. Perisic a efectuat deja controlul medical și a fost prezentat de către conducerea clubului.

"Toată suflarea fotbalistică știe că Bayern Munchen este un club mare. Cred că este printre cele mai bune 5 cluburi din lume. Atunci când reprezentanții clubului m-au contactat, nu am putut să-i refuz", a spus IVAN PERISIC, mijlocaș Bayern Munchen.

Iată de ce am venit aici. Promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a ajuta echipa. Sper să cuceresc mai multe trofee aici."

Ivan Perisic este primul fotbalist care merge de la Internazionale la Bayern în ultimii 27 de ani. Ultimul jucător care a urmat acest traseu este legendarul Lothar Matthaus, în 1992.

Croatul se afla la Internazionale Milano din anul 2015, atunci când s-a transferat de la VfL Wolfsburg pentru 16 milioane de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu