Perioadă grea pentru Abidal. Se decide dacă îşi va putea continua cariera de fotbalist

Embed:

Următoarele zile sunt decisive pentru fundaşul Barcelonei, Eric Abidal. Anume în această perioadă se va putea stabili dacă operaţia de transplant de ficat a fost un succes sau nu. Dacă recuperarea va decurge cu succes, Abidal ar putea să îşi continue cariera de fotbalist.

Fotbalistul francez Eric Abidal a început recuperarea, după ce a fost supus unui transplant de ficat, timp de aproape nouă ore. Următoarele zile sunt cruciale pentru Abidal, iar dacă totul va decurge conform planului, nu este exclus ca fundaşul, în vârstă de 32 de ani, să-şi continue cariera sportivă.

"Operaţia s-a încheiat cu succes. Următoarele două-trei zile sunt foarte importante, pentru că în această perioadă vom vedea cum vor merge lucrurile la Abidal", a spus mijlocaşul Barcelona Sergio Busquets.

Aceasta a fost a doua intervenţie chirugicală suferită de Abidal. În martie 2011, fundaşul a fost operat pentru înlăturarea unei tumori la ficat. El s-a refăcut atunci în câteva săptămâni, iar la doua luni după operaţie a fost titular în finala Ligii Campionilor, cu Manchester United. Realizarea intervenţiei chirurgicale a fost posibilă datorită unui văr al lui Abidal, care a donat o parte din propriul său ficat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu