PERICOL pe podul de la Sângera. Ce a filmat un şofer (VIDEO/FOTO)

Embed:

Pericol de accidente pe podul de la Sângera. Un şofer a postat imagini de la faţa locului, din care se observă că acesta are asfaltul fisurat, iar bucăţi de beton stau să cadă.

"Faceţi revizie pe podul de la Sângera, în fiecare săptămână se desface pe bucăţi. Pericol de accident", a menţionat autorul imaginilor, într-o postare pe o reţea de socializare.

Am încercat să aflăm dacă se vor face lucrări de reparaţie pe acest pod, fiind contactat de PUBLIKA.MD, şeful adjunct al Direcţiei Transport, Oleg Caraman, a spus că va reveni mai târziu.

În Chişinău sunt 20 de poduri şi viaducte. Anul acesta, pentru reparaţia şi întreţinerea podurilor şi viaductelor din Capială, au fost alocate în jur de 5 milioane de lei.

Menţionăm că şi podul de lângă Circ şi viaductul de pe strada Mihai Viteazu din Capitală sunt într-o stare dezastruoasă şi necesită reparaţii.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu