PERFORMANŢĂ INCREDIBILĂ ÎN SUA: O moldoveancă a stat în planşă 3 ore şi 45 de minute

Embed:
O moldoveancă stabilită în Statele Unite a reuşit o performanţă considerată de majoritatea oamenilor imposibilă. Tatiana Verega a stat în poziţia "planşă" timp de 3 ore şi 45 de minute. Totul s-a întâmplat sub privirile unor experţi de la o asociaţie americană care înregistrează recorduri. Scopul tinerei este ca în viitorul apropiat să ajungă şi în Guinness Book.

După înregistrarea performanţei, Tatiana a ţinut să mulţumească tuturor celor care au crezut în ea şi au susţinut-o.

"Vreau să mulţumesc familiei mele, în special bunicului care a fost inspiraţia mea. De asemenea, mulţumesc întregii mele familii care se află în Moldova. Mulţumesc tuturor pentru că au avut încredere şi că au fost spiritual alături de mine", a spus moldoveanca stabilită în SUA, Tatiana Verega.

Tatiana practică de mulţi ani sportul şi a participat la numeroase competiţii de dans şi atletism. Ea i-a încurajat pe toţi să-şi urmeze visurile şi să nu-şi pună singuri limite.

"Noi nu ne cunoaştem limitele. De multe ori spunem că nu putem face ceva fără ca măcar să încercăm. Nu lăsaţi niciodată mâinile în jos şi dacă vreţi să faceţi ceva, doar faceţi asta", a spus moldoveanca stabilită în SUA, Tatiana Verega.

Tatiana îşi propune să strângă fonduri pentru studioul ei de dans pe care l-a deschis în Statele Unite. Tânăra este stabilită în SUA de şapte ani. Recordul Guinness pentru cel mai mult timp stat în planşă a fost înregistrat în 2017 de o tânără din Cipru. Ea a stat în această poziţie timp de 3 ore şi 31 de minute.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu