Performanţă greu de imaginat. A lipsit de la muncă 6 ani şi nimeni nu şi-a dat seama

Angajații care se sustrag de la muncă sunt coșmarul oricărui șef, însă un spaniol a reușit o performanță greu de imaginat! A lipsit de la muncă 6 ani și nimeni nu și-a dat seama!

Timp de șase ani a primit salariu lună de lună, iar șefii chiar au decis să îi dea o primă pentru cei 20 de activitate. Abia cu această ocazie și-au dat seama că omul nu a mai lucrat de 6 ani!

Aceasta este povestea lui Joaquin Garcia, un angajat care trebuia să supravegheze o uzine de tratare a apelor reziduale din Cadiz, Spania.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani, care între timp s-a și pensionat, susține că este doar o victimă și că nu a greșit cu nimic, scrie libertatea.ro. Cu toate acestea, o instanță l-a amendat cu 27.000 de euro, pe motiv că ar înșelat compania, având în vedere că în cei șase ani, a primit un salariu de 37.000 de euro pe an (brut).

Tot în instanță, a ieșit la iveală și confuzia prin care Garcia a reușit să stea acasă liniștit: compania de apă a crezut că bărbatul era supravegheat de autoritățile locale, iar autoritățile locale credeau că este supravegheat de șefii săi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu