Performanţă excepţională pentru Moldova! Tricolorii juniori s-au calificat în finala Cupei CSI

Embed:

Performanţă excepţională pentru naţionala de tineret a Moldovei! Tricolori s-au calificat în finala Cupei CSI după ce au învins Kîrgîzstan cu 2-0, iar în celălalt meci al grupei A, Belarus a remizat cu reprezentativa Kazahstanului. 

Naționala Moldovei de tineret a obținut a doua victorie consecutivă în grupa A de la Cupa CSI, turneu care se desfășoară la Sankt-Petersburg. Echipa antrenată de Dănuţ Oprea a învins în cea de-a doua etapă din faza grupelor reprezentativa similară a Kîrgîzstanului cu scorul de 2-0.

Ambele goluri ale Moldovei au fost înscrise în repriza secundă. Atacantul lui Sheriff, Eugeniu Rebenja a deschis scorul în minutul 54, în timp ce un alt jucător al echipei tiraspolene, Vadim Paireli a stabilit rezultatul final de 2-0 în minutul 85.

Astfel, Moldova a acumulat șase puncte în grupa A și mai poate fi egalată la puncte doar de către Kîrgîzstan, însă, datorită victoriei din meciul direct, tricolorii nu mai pot pierde primul loc.

Conform regulamentului din acest an al Cupei CSI, echipele clasate pe primul loc în cele două grupe vor juca finala, care se va disputa pe 23 ianuarie.

Până atunci, naţionala noastră mai are programat ultimul meci din grupă. Moldova va întâlni joi reprezentativa Belarusului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu